TRÀMITS

ALTA COL·LEGIACIÓ


Com a requisit imprescindible per poder col·legiar cal ostentar el títol de Grau en Enginyeria Aeroespacial, Enginyer Tècnic Aeronàutic o un títol estranger equivalent, degudament convalidat d’acord amb la legislació espanyola.

Segons estableix la llei 2/1974 de Col·legis Professionals, text consolidat de 7/7/2012 confirma la Sentència del Tribunal Constitucional STC63 / 2013 de 14 de febrer, en el Recurs d’inconstitucionalitat 1022-2004 per exercir la professió regulada com és el cas l’Enginyer Tècnic Aeronàutic és obligatori estar en situació de col·legiat.

Consulta les sentències del Tribunal Suprem (Col·legiació Obligatòria) a la secció «Notes de Premsa«

Tràmits:

Si et colegias en el primer any de graduar-en Enginyeria Aeroespacial estàs exempt de quotes 1 ANY

Si vols demanar la teva col·legiació a través d’aquesta pàgina hauràs de descarregar i omplir els impresos de sol·licitud de col·legiació i prémer el botó.

Posa’t en contacte per correu electrònic (secretaria@aeronauticos.org) i la Secretaria del COITAE, en el moment de la recepció, es posarà en contacte amb tu per donar-te les indicacions necessàries sobre la documentació que hauràs d’aportar per a ser donat d’alta com a nou col·legiat.

A les oficines de l’COITAE, c / Hortaleza, 61-1º Izqda.